Tävlingar på nätet

Jag gillar att delta i tävlingar på nätet, och då speciellt sådana som är enkla att delta i och som inte kräver att man måste ange sin e-post eller liknande. En del tävlingar är ju enbart till för att företaget ska få skicka reklam till dig, och det gillar jag inte. Sådana tävlar är jag sällan med i. Men om det är exempelvis en tävling i en blogg där man bara behöver skriva en kommentar där man till exempel svarar på en fråga och ger en motivering så tycker jag att det är roligt att vara med. Som till exempel den här tävlingen: Tävla och vinn skräddarsydda gardiner från Textilgallerian. Nu var jag i och för sig inte med i just den tävlingen, men jag googlade upp en bara för att visa er vad jag menar.

På tal om gardiner förresten så är det ju väldigt smart att man kan få sådana uppsydda via nätet. Det är ju mycket roligare att få sitta och välja mellan en massa olika tyger och sedan bestämma vilken typ av gardin man vill ha än att bara behöva välja mellan sådana som redan finns färdiga. En mycket bra affärsidé av Textilgallerian om jag får säga det själv. Inte för att jag köper gardiner speciellt ofta, men jag uppskattar bra tjänster på nätet. Det är ju så enkelt.

En riktig turgubbe!
Men nu var det inte gardiner det här blogginlägget skulle handla om utan tävlingar. Anledningen till att jag tycker att det är så roligt att vara med i tävlingar är för att jag faktiskt ganska ofta vinner. Jag vet inte om jag har ovanligt mycket tur eller om jag bara är väldigt bra på att skriva motiveringar och sådant, men jag har vunnit en massa olika saker. Jag har till exempel vunnit en kaffebryggare, strumpor, tvål och schampo, tallrikar och lite andra saker. Ibland är jag till och med med i tävlingar fast jag egentligen inte behöver eller är så intresserad av vinsten. Jag tycker bara att det är roligt att tävla. Och dessutom kan man ju också sälja sådant som man vinner men inte vill ha, så kan man tjäna en liten slant också.

Det är lite synd att jag inte var med i den där tävlingen om gardiner för min fru har pratat lite om att köpa nya gardiner till köket. Tänkt vilken fin överraskning det hade varit om jag hade kunnat säga att jag vann skräddarsydda gardiner till henne. Visst, jag kan lika gärna köpa det till henne och överraska, men det är ju roligare att kunna säga att man har lyckats med att vinna och att det här är något jag skämmer bort henne med utan att det kostar oss en enda krona. För vi har ju gemensam ekonomi, så det där med att köpa presenter är ju egentligen som att köpa dem för hennes egna pengar, om man ska hårdra det. Men, hur som helst, jag ska hålla ögonen öppna efter fler gardintävlingar, eller efter fler tävlingar där vinsten är något som jag skulle kunna överraska min fru med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *