Vad tror ni om en pool?

Jag har lagt pannan i djupa vecket och funderat på hur framtiden för mitt hus och tomt ser ut. Vad är det egentligen som behövs göras, och vilken utveckling kan jag se på området? Det handlar med andra ord om att ställa det faktiska underhållet mot sådant som är önskvärt, och många gånger så är det önskvärda också det som är det roligaste av de två alternativen. Samtidigt så är det kanske också det minst kloka.

Det är klart att dessa två delar spelar roll, och man kan faktiskt inte bara koncentrera sig på den första delen, för det hade varit extremt tråkigt. Det blir inte ett liv som är roligt att leva, även om det är ett klokt beslut. Men det går ju att få dessa delar att samsas, att man göra både och, och det är väl där som den gyllene gränsen går, nämligen att man gör det som är viktigt för huset men att man också gör sådant som är viktigt för ens egen upplevelse. Det är därför som jag nu har börjat kolla på en pool efter att ha jobbat med fönsterfrågan för hela huset. Och som jag har längtat efter denna pool.

På plats – vacker och praktfull
Nu är den på plats, detta lyxiga hörn på min tomt. Jag älskar att använda mig av den, men har samtidigt kommit att upptäcka en hel del problem som en pool medför, som jag kanske inte riktigt hade räknat med innan. Det brukar väl också kunna vara så, att när man väl har köpt sig något nytt så kommer också nya problem som man måste lösa. Det problemet som jag framför allt har med poolen är att det regnar ner så mycket smuts i den, och det är därför som jag köpte den perfekta lösningen.

skjutbart pooltak

Snyggt & lämpligt med skjutbart pooltak!!

Pooltaket – en värd investering
Med ett pooltak på plats så insåg jag hur mycket man tjänar på att ha det. För inte bara är det så att det hindrar smuts från att regna ner i poolen, det blir också väldigt mysigt att bada när det regnar ute. Det förlänger med andra ord säsongen för badandet i pool, vilket jag verkligen uppskattar. Dessutom är det smidigt med skjutbara tak, eftersom det möjliggör att man kan öppna upp kring poolen när man vill och behöver, speciellt när det är riktigt fint väder. Så har ni en pool hemma så kan jag varmt rekommendera ett pooltak, det underlättar verkligen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *