Välkommen till min blogg

Det här kommer att bli en spännande resa som jag har funderat på att genomföra i ett antal år nu. Det har nämligen slagit mig att när jag tittar runt på nätet så finns det i princip ingenting som handlar om Östernärke, eller för den delen Odensbacken. Det finns någon nyhetssida här och där men den ser ut som att det gjorts under andra världskriget, och knappast något som bjuder in till läsning om den bygd som vi bor i. Det har jag, Johan, tänkt att försöka råda bot på. Jag kommer att skriva om Östernärke, men kanske allra mest om Odensbacken, tätorten där jag vuxit upp och bor.

Anledningen till att det inte finns så mycket skrivet om vårt område är kanske för att det inte finns så mycket att berätta. Det kan också ha att göra med att vi är ganska få här, och det brukar innebära en något äldre befolkning, och de håller inte till på nätet lika mycket som yngre gör. Men eftersom att jag bor här så vet jag av ett faktum att det är en fantastisk plats som inte alls får rätt ljus på nätet. Jag vill visa hur underbart det faktiskt är att bo här, och jag kommer göra det dels genom berättelser om orten och regionen, men också om mig själv och hur jag lever mitt liv här i det som jag anser vara Sveriges vackraste plats.

Hoppas att ni vill följa det jag skriver och är det några Odensbackare eller någon annan från Östernärke så är ni välkomna att höra av er så kanske vi kan se till att också ni får er historia berättad!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *