Välkomna till Odensbacken!

Det är något speciellt med de här landsbygdsorterna. Det finns en känsla här som inte går att finna någon annanstans och för att uppskatta det som allra mest behöver man nog ha vuxit upp på ett sådant ställe. Det är klart att det finns det som saknas på en sådan här ort, men med tanke på att platsen är så nära anknuten till en så stor stad som Örebro så är det ingen av oss på orten som lider någon nöd. Det är snarare så att vi får båda delarna, både storstadens möjligheter och den lilla landsbygdsortens intima förhållanden och levnadssätt.

Det är nästa 2 000 människor som bor här på orten och jag förstår dem alla. Även om vi inte har sett någon betydande befolkningsökning så spelar det egentligen mindre roll, det viktigaste för oss är att vi har varandra och att vi ställer upp för våra vänner och grannar. Att vi dessutom tillhör Örebro Kommun gör det lätt för oss att bo och leva, även om vi kan känna oss lite förbisedda i tid och otid.

Så vad är det som gör Odensbacken till ett så bra ställe att bo på? Jo, här är priserna låga och människorna vänliga. Du hamnar dessutom mitt i den klassiska svenska naturen och har miljön som en ständig kamrat du alltid kan lita på. Naturnära, vänligt i ett makligt tempo, det är det som är det allra finaste med Odensbacken! Jag säger inte att du nödvändigtvis ska flytta hit, men jag tycker absolut att du kan stanna om du har vägarna förbi så kan jag garantera dig att du kommer bli vänligt bemött!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *